News — Residential

The two founders of Lagado Architects have revamped their own townhouse in Rotterdam to feature bold live-work spaces and a sculptural blue staircase.

Posted by admin on

The pale-brick townhouse – renamed Workhome-Playhome – is situated in Noordereiland, a largely residential neighbourhood surrounded by the Nieuwe Maas river. It's shared by the founders of Lagado Architects, Victor Verhagen and Maria Vasiloglou, and their children. Unhappy with the new-build home's standardised floor plan, the couple overhauled the interior to include more versatile living spaces that could be used for work or play. "We liked the idea of having a multifunctional space in our house to do creative things apart from the living-room," they told Dezeen. "The main goal of the design was to create an environment that can...

Read more →